Louise Plyhm Ståhl
Yoga World
OkategoriseradePersonlig utveckling

Hur kunde jag tappa bort min kvinnlighet?

Jag befinner mig mitt i livet. Mina barn håller på att bli större, vardagen och rutiner utgör stora delar av dygnets timmar och det rullar liksom på. Känner du igen dig? Missuppfatta inte mig, jag har det oerhört bra på de flesta plan. Trodde jag… tills jag blev rekommenderad en kurs som heter “Awakening Feminine Leadership” med Lovisa Alsén av en av mina stora förebilder i yoga världen.

Helt plötsligt befann jag mig i en sex veckors lång kurs. Redan första veckan märkte jag hur desorienterad jag varit i min kropp. Hur jag de senaste åren levt mer och mer i huvudet. Veckorna som följde har på riktigt förändrat både hur jag ser på mig själv och mitt sätt att leva. Sliten metafor – men jag var som en blomma som slog ut.

Jag har dansat, skrattat, gråtit. Älskat, upptäckt, lekt och fattat eld. Och då känner jag att jag bara läst de första sidorna på en fantastisk bok. Den här resan har bara börjat och den feminina kraften kan vara den viktigaste upptäckten i mitt liv sen jag upptäckte yogan. Livet är numera fyllt av betydligt mer lek, nyfikenhet, glädje, juicyness, styrka och glittrande energier.

Väcker det din nyfikenhet? Jag rekommenderar verkligen den här kursen till alla kvinnor! Ni kan kontakta Lovisa via ett formulär på hennes hemsida lovisaalsen.com (Nästa kurs börjar 6 november och det går alldeles utmärkt att gå den fast du jobbar heltid eller oavsett vart du bor då den är online).

Lovisa kommer också till Yoga Games i Stockholm  8-10 februari där hon kommer hålla två föreläsningar:

Lördag 14:30 Mindfulness with benefits 

Lusten, längtan och juvelen (yonin) – Utforskning av verktyg från bland annat Tantran och Daoismen för att väcka juvelkraften och den sexuella energin genom en form av utökad närvaro.

Söndag 14:00 The Good Girl Detox 

En djupdykning in i själen för att befria den duktiga flickan från plikten, skammen och skulden till lusten och längtan och den kroppsliga närvaron.

Om Lovisa Alsén

Lovisa Alsén är en juvelentreprenör, nybörjarkurtisan, röd-rosa prästinna och mystiker, samt en funnen sökare. Hon är också civilekonom där hon har varit VD och entreprenör. Hon har bott 15 år i Kalifornien där hon utvecklade olika ledarskapskoncept för kvinnor. Hon utbildade sig där också initialt som Ashtangayogalärare, men har huvudsakligen undervisat i en mer Tantrisk form av Vinyasa Flow. Hon har också utforskat Tantra och Shamanism på djupet och har dessutom gått olika energiutbildningar. Hon kom tillbaka till Sverige för tre år sedan och är idag förankrad och utbildar inom en djupare form av kroppsbaserad psykologi och själsutveckling som hon kallar “Awakening Feminine Leadership – Juicy, Empowered and Inner-Directed med bas i juvelen (yonin) och den sexuella kraften.

 

Önskar dig en fin söndag.

Kram

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.