Louise Plyhm Ståhl
Yoga World
KostOkategoriseradePersonlig utvecklingTräningYoga

Johanna utmanar mig…

I samarbete med Soul Work Club

Haha, jag kan knappt sätta mig ner på toaletten. Herregud vilken träningsvärk! Jag tycker att det borde varit ok – att jag promenerar ju varje dag, springer ett par dagar i veckan och yogar regelbundet. Men jösses…. Här var det oanvända muskler 😉 – Tack för det Johanna!!!
Här hemma kallar barnen henne Yoga-Johanna, Johanna Hector (fd Andersson) som hon egentligen heter är ofta på tapeten här hemma. Barnen har sett henne leda yogaklasser på TV:n och hänger ofta på i några positioner. Ni har säkert koll på henne också – hon har ju en gedigen erfarenhet tillsammans med en mängt utbildningar och ett gott namn i den svenska yogavärlden. Jag brukar alltid gå på hennes klasser på Yoga Games och försöka pricka in när hon besöker en studio i Stockholm.
I våras lanserade hon Soul Work Club, ett koncept som är en holistiskt lifestyle klubb online med personlig träning, mat och coachning. Här finns tre olika träningsprogram just nu och jag har fått möjligheten att testa och utvärdera programmet “Transformation“! (Mer om Soul Work Club.) Det känns så roligt!
Jag har under flera år tränat regelbundet med PT på SATS men det här är första gången jag kör ett 12 veckors program med träning jag kan utföra hemma och det passar mig bättre i livet just nu. Vad jag verkligen gillar med detta är förstås att det är utformat av Johanna eftersom jag vet att hon förstår och värnar om min mentala hälsa och välbefinnande så mycket mer än bara den fysiska träningen. I programmet ingår därför också både riktigt bra hälsotips med mat och recept tillsammans med massa soul-surfing… yoga, playlists och ett FB-community.
Mitt mål med dessa tolv veckor är att hela jag skall må bättre. Så här mitt i vecka 1 älskar jag träningsvärken men kämpar lite mer att bryta sämre matvanor. Det skall bli roligt både utvärdera programmet och framför allt utmana mig själv och utvecklas! Nästa vecka är jag ute och reser så det blir spännande och se hur det går. Men – gummibandet och reseyogamattan får följa med så ambitionen är att köra passen enligt plan… Återkommer om hur det gick!
Upplägget ser ut så här:
  • Time: 12 Weeks
  • Coaches: Johanna & Paulina
  • Fun and Challenging Workouts
  • Soothing and Soulful Recovery
  • Personalized SoulFood Plan
  • Exciting SoulSurf Sessions
  • 2 years access
Önskar er en fin dag!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.