Louise Plyhm Ståhl
Yoga World
OkategoriseradeResor

Trevliga höstaktiviteter när vi saknar ljuset

Tillbaka i vardagen fylld av intryck. I förra veckan tog jag familjen och åkte först till Nice på Franska Rivieran, vidare till Brighton för att sen avsluta i London för att hälsa på gamla vänner. Det slår mig gång på gång under höstmånaderna hur mycket jag saknar ljuset! Både barnen och vi var ute så mycket mer på semestern och det är så mycket enklare att hitta på aktiviteter. Om inte det är snö hemma förstås, men det som vi har nu – grått november – tycker jag är motigt!

Jag var ute och gick en lång promenad idag med hunden på golfbanan och pratade med min älskling i telefon och båda utryckte svårigheterna att få ut både oss själva och barnen den här tiden på året. Så kort och gott – vi gjorde en lista på trevliga ute-höstaktiviteter även om vädret inte är tipptopp!

  1. Badhus – haha, ingen uteaktivitet precis men det är uppfriskande att få ta på sig bikini och hänga på badhuset med barnen. Kanske har de så man kan simma ute..?
  2. Grilla korv och gå i skogen. Doften av egen eld i skogen och en varm korv med bröd slår det mesta. Orkar man inte det funkar också bulle och varm choklad!
  3. Ut och cykla! Bestäm en rutt och ta med fika eller varför inte ta sig till ett lunchställe.
  4. Pannlampa i mörkret – mina barn älskar våra mörka promenader. Lite spännande att lysa upp omgivningen med pannlampa eller ficklampa.
  5. Bara ta en varm choklad på trappan – bädda in dig i filtar, dunjacka och sätt dig på en fårskinnspläd. Kanske inte så roligt regniga dagar men funkar alltid annars!

Hur gick min träning då? Åt skogen förstås men det gör inget. Ny vecka nu! Lägger med några bilder från resan – för att påminna oss om att solen faktiskt finns där uppe och snart skiner på oss igen!

Kram

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.