Louise Plyhm Ståhl
Yoga World
Okategoriserade

Yoga mitt i London!

Yoga mitt i London! Det låter härligt eller hur? Under en nästan en månad stängdes Regent Street i London av från all trafik. Istället kom foodtrucks, levande musik och andra roliga aktiviteter fram och fyllde gatan. Bäst var förstås Lululemons yoga! Är du på resande fot – testa att googla efter olika yogaevent – ofta är de gratis och det är så roligt med spontanyoga utomhus. Här kan du se vad Lululemon erbjuder för gratis yogaklasser just nu – glöm inte att anmäla, klasserna är ofta fulla.

Jag vill också passa på och tipsa på ett par yogabyxor jag köpte när jag var där – Align Pant II. Magiska! Jag överdriver inte när jag säger att jag aldrig haft på mig något så mjukt. De är stretchiga åt alla håll och de sitter inte åt någonstans och jag bor i dem sen jag köpte dem… De är tyvärr ganska dyra men håller å andra sidan en evighet.

Må så gott!

Kram

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.