Louise Plyhm Ståhl
Yoga World
Personlig utvecklingYoga

Våga utmana dig själv!

Hur ofta utmanar du dig själv? Varje dag ställs vi inför en mängd val – stora som små där vi kan välja att ta den upptrampade stigen som vi så väl känner till, eller testa en ny. Några av oss är mer benägna att testa nya medan andra gärna väljer den kända, trygga vägen. Så här är det ju i yogan också. Eftersom det ibland kan kännas motigt eller rent av läskigt att testa nya saker vill jag utmana dig att hitta en utmaning som du skulle kunna göra just idag (det behöver inte vara på yogamattan utan kan vara vad som helst). Det som är bra med att bestämma i förväg vad du skall göra är att du kan ge dig själv lite pepping inför din utmaning. Är det en yogaposition du vill prova på eller utveckla – var inte rädd att be om hjälp om det känns bättre. Och fundera igenom – vad är det värsta som kan hända..?

Om det känns bra kan du peppa dig själv att testa 1-3 nya saker varje dag på semestern! Det stärker självförtroendet och du växer som människa. Bestäm i förväg – dels vad du skall göra och sen när. Tänk också igenom hela scenariot och våga fundera på vad som händer och hur det känns att misslyckas, för det gör vi ju alla hela tiden. Det är så vi lär oss! Dela gärna med dig med kommentarer om vad din utmaning var idag så kan vi inspirera varandra. Igår vågade jag stå på händer vid poolkanten för första gången – idag skall jag försöka trycka på lite i min löpning och våga mig på en längre distans.

 

Önskar dig en fin dag och LYCKA till med dina utmaningar!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.