Louise Plyhm Ståhl
Yoga World
MindfulnessStressYoga

Julpyssel och morgonyoga

Startade dagen med morgonyoga igår! Hade ingen yogamatta med mig men körde helt o-yogiskt på en trasmatta med sockorna på 🙂 Det finns verkligen INGET som är så skönt som solhälsningar för en morgonstel kropp. Barnen åt frukost och det var 1:a Advent. Vi hade Frank Sinatras jul på i högtalarna och Björn bakade lussekatter. Precis en sådär härlig morgon man behöver i decembermörkret!

Vi kom hem igår efter en helg uppe i norr. Vi har verkligen maxat julmyset och både bakat, pysslat, stöpt ljus och huggit gran, druckit glögg och ätit pepparkakor (lite för mycket pepparkakor för Transformeringsprogrammet jag gör med Johanna Hector / Soulwork club) men men, regler är till för att brytas – eller hur..? ) Får bli lite extra träning nu minsann för att väga upp all mat!

Blev själv lite förvånad över hur skönt det var att göra så mycket andra saker som vi inte brukar göra i vardagen. Både att stöpa ljus och julpyssla tog ganska mycket tid och jag glömde hela tiden min telefon på andra ställen och var tvungen att leta efter den. Det kändes sunt men å andra sidan osunt när jag reflekterade över att det aldrig händer hemma. Min mobil är med mig precis överallt hemma. Vi var alla överens om att vi vill pyssla / vara mer kreativa och lägga undan skärmar lite oftare…

Önskar er en fin start på december! Jag hoppas att vi får lite snö snart.

Namaste

Louise

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.